FITNESS

Fitness betekent 'fitheid' en fitheid is weer een koppelnaam voor uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. De fitness training kan afgestemd worden op al deze aspecten. Fitness heeft dus niet alleen als doel kracht te ontwikkelen. Het is zeer toegankelijk voor zowel mannen als voor vrouwen! Met onze fitnessapparatuur (Technogym) kunt u trainen om strakker in uw vel te zitten, om een betere spierconditie te krijgen of om af te vallen. Ook voor herstel na een blessure is fitnesstraining uiterst geschikt.

KRACHTTRAINING

Bij krachttraining denken veel mensen onterecht aan zware krachttraining en spierbundels. De toestellen voor krachttraining versterken en verstevigen uw spieren. Het corrigeert uw figuur, versterkt uw botten, verbeterd uw houding en bovendien verhoogd krachttraining de stofwisseling, zodat u meer vet verbrandt.

CARDIO-FITNESS

Cardio-fitness betekent training van het hart en bloedvatenstelsel. Het is niet alleen een ideale training om uw conditie te verbeteren, maar ook om calorieën te verbranden. De loopbanden, crosstrainers, fietsen, steppers en roeimachines zijn een onderdeel van deze trainingsvorm en zijn geschikt voor mensen in alle leeftijdscategorieën, mensen met overgewicht en ongetrainde mensen.

TIJDELIJK GESLOTEN

Momenteel is het niet mogelijk om te fitnessen en daarom kan je tijdelijk ook niet reserveren. Zodra er meer bekend is, zal het ook mogelijk zijn om weer te reserveren.

CORONA MAATREGELEN

Vanwege het corona virus is het verplicht je aan te melden wanneer je wilt fitnessen in de zaal. Klik hieronder op aanmelden om de beschikbare tijden te zien en een tijdslot voor jezelf te reserveren. Het is momenteel alleen mogelijk om 5 tijdsloten tegelijk te boeken. Deze komen weer beschikbaar nadat het tijdslot voorbij is.

mei 2021
ma di wo do vr za zo
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Scroll naar top