DONAR FITNESS

Fitness betekent ‘fitheid’ en fitheid is weer een koppelnaam voor uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie. De fitness training kan afgestemd worden op al deze aspecten. Fitness heeft dus niet alleen als doel kracht te ontwikkelen. Het is zeer toegankelijk voor zowel mannen als voor vrouwen! Met onze fitnessapparatuur (Technogym) kunt u trainen om strakker in uw vel te zitten, om een betere spierconditie te krijgen of om af te vallen. Ook voor herstel na een blessure is fitnesstraining uiterst geschikt.

Abonnementen

Bekijk hier onze prijzen...

CARDIO FITNESS

Cardio-fitness betekent training van het hart en bloedvatenstelsel. Het is niet alleen een ideale training om uw conditie te verbeteren, maar ook om calorieën te verbranden. De loopbanden, crosstrainers, fietsen, steppers en roeimachines zijn een onderdeel van deze trainingsvorm en zijn geschikt voor mensen in alle leeftijdscategorieën, mensen met overgewicht en ongetrainde mensen.

KRACHTTRAINING

Bij krachttraining denken veel mensen onterecht aan zware krachttraining en spierbundels. De toestellen voor krachttraining versterken en verstevigen uw spieren. Het corrigeert uw figuur, versterkt uw botten, verbeterd uw houding en bovendien verhoogd krachttraining de stofwisseling, zodat u meer vet verbrandt.
Scroll naar top