massage


KLASSIEKE MASSAGE MET LOMI LOMI


‘Lomi lomi: de Rolls-Royce onder de massages.’


Lomi lomi is een massage techniek, ontstaan uit de prachtige traditie van de hawaiiaanse  eilanden. De massage wordt uitgevoerd op het lichaam, waarbij naast de handen ook de onderarmen gebruikt worden. Lomi lomi herstelt de vitaliteit en vermindert stress. Het heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. De bloedsomloop verbetert en het heeft een gunstige uitwerking op de organen. Het vermindert pijn, verbetert de mobiliteit van de gewrichten en versoepelt de lichaamsbeweging. De energie stroomt naar elke plek in het lichaam waardoor spanningen en blokkades vrij komen en de gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt men zich als herboren.

  • 30 minuten
    € 25,-


HOTSTONE MASSAGE


Hotstone massage is een geweldige intense warmte massage die een weldaad voor lichaam en geest is. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hotstone massage verlicht spanning en kan je nadien veel energie geven. Een Hotstone massage is uitermate geschikt tegen vermoeidheid, stress en voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Daarnaast is een Hotstone massage rustgevend voor mensen met ADHD, burnout, spanningen en werkt o.a. pijn verminderend en ontspannend bij fibromyalgie.

  • 40 minuten
    € 40,-


PEDICURE BEHANDELING


Deze basisbehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van ingroeiende en/of verdikte nagels, verzorgen van de nagelomgeving en het inmasseren van verzorgende crème/olie. Tot slot worden de nagels gelakt met een kleur na keuze.

  • ± 30 minuten
    € 22,-


SAUNA


Deze vorm van ontspanning, van oorsprong afkomstig uit Finland, is de laatste jaren heel normaal geworden. Naast de ontspannende werking is het ook nog eens heel gezond. Zo ontspant het de musculatuur en verhoogt het de weerstand. Bij ons zijn twee zogenaamde ‘Finse’ sauna’s aanwezig (dames en heren gescheiden). Bij een Finse sauna is de temperatuur hoog en de vochtigheidsgraad laag. Door water vermengt met eucalyptus over de hete kolen te gieten kun je zelf de vochtigheidsgraad regelen. Het lichaam zal helemaal tot rust komen in deze ontspanfase.

 

GEZICHTSBEHANDELINGEN