• Body Shape

  Over Body Shape

  Bosyshape is een effectieve trainingsmethode gericht op de verbetering van het lichaamscontour. Er worden oefeningen gegeven die de spierkracht, de houding en het spieruithoudingsvermogen verbeteren. Afwisselend worden dynamische en statische grondoefeningen gedaan. Het doel van bodyshape is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken. Bij deze trainings vormen worden vaak hulp middelen gebruikt zoals o.a. gewichten, dynabands, en steps.

  • Marcha

   Marcha

 • Spinning

  Over Spinning

  Spinning is een training waarbij je op een speciale fiets samen met anderen fietst op het ritme van gevarieerde, inspirerende muziek. Iedereen kan mee doen aan indoor cycling. Mannen, vrouwen, jong, oud, topsporter of recreant. Iedereen traint tegelijkertijd op zijn of haar eigen niveau. Dat maakt deze training ook zo leuk. Lekker afzien en werken aan de conditie, calorieën verbranden en ook nog eens de bil- en beenspieren versterken. Stap ook eens op en ervaar wat deze training te bieden heeft.

  • Simone

   Simone

  • Mariëtte

   Mariëtte

  • Bozidar

   Bozidar

 • Time2Fight

  Over Time2Fight

  Vet verbranden, spieren verstevigen en conditie opbouwen in tweetallen. Dat is Time2Fight
  Een les waarbij je helemaal los kunt gaan. Er wordt onder andere gewerkt met kickbags en stoot-en trapkussens.
  Je werkt samen, maar je hoeft nooit tegen een partner te sparren.

  Je wordt gemotiveerd door opzwepende muziek en de instructeur die tevens corrigeert op techniek en veiligheid.

  • Simone.

   Simone.

 • Indoor Bootcamp

  Over Indoor Bootcamp

  Indoor Bootcamp is een functionele groepsles, onder begeleiding van een instructor die je van begin tot eind zal begeleiden en stimuleren om het maximale uit je zelf te halen. Er wordt geen choreografie aangeleerd, slechts het herhaaldelijk uit voeren van beweging om de conditionele grenzen te verleggen. Conditionele oefeningen worden in snel tempo afgewisseld met krachtoefeningen. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van gewichten, stangen, bozuballen, TRX, Kickback’s, loopladder en fietsen.

  • Jeroen

   Jeroen

 • Body & Mind

  Over Body & Mind

  Ontspanning vinden we belangrijk omdat het prettig is. Maar ontspanning is ook een levensnoodzaak! In ontspannen staat vinden herstel-, leer-, en voedingsprocessen plaats, die onder spanning haast niet mogelijk zijn. Ontspanning is dus meer dan belangrijk, het is ‘noodzakelijk’ om te kunnen overleven!

  Body & Mind: van Doen naar Zijn door Mindfulness stap je uit je normale dagelijkse patronen en automatismen: je leert ernaar kijken. Je maakt pas op de plaats, even geen ‘doen’ maar ‘zijn’. Je leert aanwezig te zijn bij alles wat zich in het huidige moment aandient: onrust, pijn, spanning, ontspanning, verdriet, boosheid, blijdschap enz. Door niet meteen in de actie te schieten, maar te blijven zitten, geef je jezelf de kans om jouw gedachten, jouw gevoelens en de sensaties in je lichaam beter te leren kennen. Door aandacht word je bewust van je automatismen, je ingesleten sporen, je herhaling van gedrag. Vanuit deze bewustwording kun je kiezen: in welke gedachte investeer je en welke laat je met rust. Je bent niet langer slaaf meer van je eigen denken, voelen en doen. Daarmee creëer je vrijheid, rust en ontspanning.
  • Nancy

   Nancy

 • Virtual Spinning

  Over Virtual spinning

  Virtual spinning is een training waarbij je op een speciale fiets samen met anderen fietst op het ritme van gevarieerde, inspirerende muziek. Iedereen kan mee doen aan indoor cycling. Mannen, vrouwen, jong, oud, topsporter of recreant. Iedereen traint tegelijkertijd op zijn of haar eigen niveau. Dat maakt deze training ook zo leuk. Lekker afzien en werken aan de conditie, calorieën verbranden en ook nog eens de bil- en beenspieren versterken. Stap ook eens op en ervaar wat deze training te bieden heeft.

 • Zu-Bam

  Zu-Bam (dansen)

  Bewegen op de nieuwste hits, remixes en latin-sounds, door eenvoudige maar geweldige dansmoves!
  De perfecte manier dus om in shape te komen, want elke Zu-Bam les is gewoon een feest.
  Zonder dat je het door hebt, ben je tijdens deze gezellige les zeer intensief bezig, waarbij je optimaal calorieën aan het verbranden bent en conditie opbouwt.
  De les is makkelijk vol te houden, afwisselend en vooral FUN!

  • Heather

   Heather

 • Powerpump

  Over PowerPump

  Powerpump  is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen.
  De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep is een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

  • Pauline

   Pauline

  • Mariëtte..

   Mariëtte..

  • Ana

   Ana

 • Tai-Bo

  Over Tai-bo

  Tai-bo is een full-body work-out  die is samengesteld uit diverse vechtsporten en aerobicsoefeningen op muziek.
  Je bouwt conditie op en verstevigt je spieren door verschillende stoot- en traptechnieken, zonder dat er fysiek contact is met een sparring partner.
  De les wordt afgesloten met een goede buikspiertraining, gevolgd door de cooling-down.

  Een leuke, gevarieerde, maar intensieve les, waarbij de explosieve kracht van je spieren op de proef wordt gesteld.

  • Heather

   Heather

 • Bodycross

  Bodycross

  bodycrosslogo

  Bodycross is een functionele training waarbij fitness, krachtraining en gymnastiek wordt gecombineerd voor een ultieme workout.
  Elke maand is er een nieuwe work-out. Dat betekent dat je een maand lang, jouw PR’s kunt verbeteren!

  Doordat je werkt in groepsverband kun je elkaar stimuleren door de competitie met elkaar aan te gaan.

  Resultaat: spieropbouw, vetverbranding en uithoudingsvermogen.

  • Thomas

   Thomas